ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ενημερώνει Παπαδόπουλο και Σιζόπουλο για το Δείπνο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ενημερώνει Παπαδόπουλο και Σιζόπουλο για το Δείπνο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα έχουν τη Δευτέρα (23/4) οι Πρόεδροι του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, για να ενημερωθούν για τα διαμειφθέντα στο δείπνο της 16ης Απριλίου, στην οικία Σπέχαρ και την ανεπίσημη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Οι ξεχωριστές ενημερωτικές συναντήσεις των δύο πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο είχαν ορισθεί μετά το δείπνο της περασμένης Δευτέρας (16/4), ενώ όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με άλλους πολιτικούς αρχηγούς, πιθανότατα εντός της εβδομάδας.

Πρώτος θα ανηφορίσει τον λόφο του Προεδρικού ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στις 11:00 το πρωί. Λίγο αργότερα, στις 11:45 θα ακολουθήσει η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Μαρίνο Σιζόπουλο.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς είναι υπό διαμόρφωση, καθώς ο Πρόεδρος απουσίαζε στο Λονδίνο για τη Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Κοινοπολιτείας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE