ΓΑΛΛΙΑ: Ανοίγει εκ νέου το Μον Σεν Μισέλ - «Όλα τα σπίτια ελέγχθηκαν»

ΓΑΛΛΙΑ: Ανοίγει εκ νέου το Μον Σεν Μισέλ - «Όλα τα σπίτια ελέγχθηκαν»

Οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι θα ανοίξουν εκ νέου το Μον Σεν Μισέλ αφού προχώρησαν σε λήξη του συναγερμού που σήμαναν νωρίτερα λόγω ενός άνδρα που εξαπέλυσε απειλές κατά της αστυνομίας.

Οι τοπικές αρχές προχώρησαν νωρίτερα σε εκκένωση του Μον Σεν Μισέλ, της μικρής νησίδας στις ακτές της Νορμανδίας και ενός από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στη Γαλλία, αφού ιδιοκτήτης μπαρ στην περιοχή άκουσε τον άνδρα να εξαπολύει απειλές.

Η αστυνομία ερεύνησε την περιοχή αλλά δεν κατάφερε να τον βρει, δήλωσε ο νομάρχης της περιοχής Ζαν-Μαρκ Σαμπάτ στον τηλεοπτικό σταθμό BFM.

«Όλα τα σπίτια ελέγχθηκαν, όλοι οι δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι επιθεωρήθηκαν από την αστυνομία», δήλωσε. «Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχει φύγει».

«Τέλος της επιχείρησης στο Μον Σεν Μισέλ...Όλοι οι κίνδυνοι στο σημείο αποτράπηκαν», ανέφεραν στο Twitter οι αρχές της περιοχής.

Το Μον Σεν Μισέλ προσελκύει πάνω από ένα εκατομμύριο τουρίστες το χρόνο που επισκέπτονται το Αβαείο και άλλα αξιοθέατα και αποτελεί το σημαντικότερο τουριστικό προορισμό της Γαλλίας έξω από το Παρίσι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE