ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΩΤΙΑ στην βαθμολογία – Πάμε για τον τελικό των τελικών

ΦΩΤΙΑ στην βαθμολογία – Πάμε για τον τελικό των τελικών

Η «μάχη» των μαχών αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή (29/4) στο ΓΣΠ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα.

Οι δύο ομάδες στα παιχνίδια που είχαν να δώσουν πριν την μεταξύ τους «μονομαχία» με ΑΕΚ και Ανόρθωση αντίστοιχα κατάφεραν να επικρατήσουν με το ίδιο σκορ 3-1 και η πλέον η υπόθεση τίτλος ακόμη παίζεται.

Τα βαθμολογικά δεδομένα όπως έχουν αυτή την στιγμή με τον Απόλλωνα δηλαδή να παραμένει στην πρώτη θέση με 79 βαθμούς και τον ΑΠΟΕΛ να τον ακολουθεί με 77 τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος κάνουν τα πράγματα να κρέμονται πραγματικα σε μια λεπτή κλωστή.

Στο τραπέζι του πρωταθλήματος υπάρχουν άλλοι 9 βαθμοί όμως η επικείμενη κόντρα του ΓΣΠ μεταξύ των «κυανολεύκων» και των «γαλαζοκιτρίνων» πιθανόν να κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τον πρωταθλητή.

Υποθετικά πάντα ομιλούντες, αν ο Απόλλωνας την ερχόμενη βδομάδα καταφέρει να κάνει το «διπλό» στο ΓΣΠ τότε θα θέσει γερές βάσεις για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, φυσικά υπάρχει και το αντίθετο σενάριο, δηλαδή να νικήσει ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι τίτλου με τους «γαλαζοκίτρινους» να έχουν στα δικά τους πόδια την υπόθεση τίτλου.

Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέπουμε και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, η οποία αν έρθει θα φουντώσει κι άλλο την φωτιά στην «μάχη» του πρωταθλήματος με δύο αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top