ΠΕΡΔΙΚΗΣ: Παρασκήνιο για ευρωεκλογές - Πρόταση ΕΔΕΚ και αντιπρόταση Οικολόγων

ΠΕΡΔΙΚΗΣ: Παρασκήνιο για ευρωεκλογές - Πρόταση ΕΔΕΚ και αντιπρόταση Οικολόγων

Συνέχεια στις δηλώσεις που έκανε αναφορικά με τις ευρωεκλογές του 2019 στο 11ο Παγκύπριο Συνέδριο του Κινήματος Οικολόγων έδωσε ο Γιώργος Περδίκης.

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών, τονίζοντας ότι «το ΔΗΚΟ θα προχωρήσει από μόνο του» έδωσε μια ιδέα για τις προεργασίες.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, δήλωσε ότι υπάρχει μια πρόταση από την ΕΔΕΚ για συνεργασία παρόμοια με αυτή του 2014, δηλαδή δικομματική.

Η αντιπρόταση, όπως είπε, των Οικολόγων αφορά ευρύτερη συνεργασία με ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών και Κίνημα Αλληλεγγύη, ωστόσο, όπως δημοσιεύεται, ο Μαρίνος Σιζόπουλος δεν βλέπει ζεστά μια συμμαχία με τον Γιώργο Λιλλήκα, εξαιτίας του πρόσφατου παρελθόντος.

Ο Γιώργος Περδίκης εξήγησε ότι είναι σε επικοινωνία με τις ηγεσίες των τριών άλλων κομμάτων, ωστόσο μέχρι τις 6 Μαΐου το μόνο που μπορεί να γίνεται είναι βολιδοσκοπήσεις, καθώς το Κίνημα είναι σε διαδικασία σχηματοποίησης της νέας Κεντρικής Επιτροπής.

Εξήγησε, τέλος, ότι η «εγκάρδια συνεννόηση» των προεδρικών εκλογών είναι διαφορετική από τη συνεργασία για τις ευρωεκλογές.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE