ΚΥΠΡΟΣ: Ξέφυγε το θέμα της στάθμευσης- 'Πως θα μπούμε στο σπίτι μας' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Ξέφυγε το θέμα της στάθμευσης- 'Πως θα μπούμε στο σπίτι μας' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χιλιοειπωμένα τα θέματα που προκύπτουν από τον τρόπο που πολλοί συμπολίτες μας, υπάρχουν όμως περιπτώσεις οι οποίες ξεπερνούν κάποια όρια.

Επιλέγοντας ένας οδηγός να αφήσει το όχημα του σε χώρο που δεν προβλέπεται, εκτός από το ότι εμποδίζει την ασφαλή διακίνηση των πεζών, πολύ πιθανό να μειώνει και το οπτικό πεδίο άλλων οδηγών.

Ακόμη, όπως θα δείτε και σε φωτογραφίες που δημοσίευσε πολίτης στον ομάδα του Facebook, ‘Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας’, όχημα βρίσκεται σταθμευμένο ακριβώς έξω από την καγκελόπορτα του σπιτιού του, αφήνοντας του έτσι μόνο μερικά εκατοστά για να μπορεί να εισέλθει ή εξέλθει της οικίας του, με τον χρήστη να διερωτάται: ‘Πως θα μπούμε στο σπίτι μας…’.

Αν και δεν αναφέρεται κάτι έτσι, θα μπορούσε να ήταν ένα πιθανό σενάριο, το να διαμένει στη συγκεκριμένη οικία άτομο με κινητικά προβλήματα. Τι θα γινόταν σε αυτή τη περίπτωση, θα αποκλειόταν ένας συμπολίτης μας για την ευκολία κάποιου άλλου συμπολίτη μας;

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Χ.Ζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE