ΝΕΚΡΗ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Πρωί-πρωί έγινε η μοιραία εγκληματική ενέργεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΝΕΚΡΗ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Πρωί-πρωί έγινε η μοιραία εγκληματική ενέργεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το θράσος του ή των δραστών δείχνουν οι λεπτομέρειες που γίνονται σιγά σιγά γνωστές σχετικά με τον θάνατο 80χρονης στην Αγλαντζιά.

Η άτυχη θανούσα, φέρεται να προγευμάτισε γύρω στις 7:00 το πρωί της Δευτέρας (23/4) με οικείο της πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια αποχώρησε από το σπίτι.

Ήταν όλα φυσιολογικά μέχρι που ο ένας ή οι περισσότεροι δράστες εισήλθαν στην οικία, έδεσαν, φίμωσαν και προκάλεσαν –με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- τον θάνατο της συνταξιούχου δασκάλας.

Όπως μετέδωσε το ThemaOnline, γύρω στις 9:30 την εντόπισε η θυγατέρα της, η οποία έμενε σε διπλανό σπίτι.

Η οικία ήταν ανάσταση και η 80χρονη νεκρή στο κρεβάτι της.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τη σκηνή και μελετούν το ενδεχόμενο ληστείας, για την οποία αναζητούν έναν ή περισσότερους δράστες.

Η άτυχη 70χρονη ήταν πολύ αγαπητό πρόσωπο στη γειτονιά, οι κάτοικοι της οποίας παραμένουν συγκλονισμένοι και γεμάτοι «γιατί».

Χρήστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.