ΞΕΣΠΑΣΜΑ Κυριάκου για τις φήμες με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ! Πήρε τηλέφωνο σε εκπομπή…

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Κυριάκου για τις φήμες με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ! Πήρε τηλέφωνο σε εκπομπή…

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου ξέσπασε για τα όσα ακούγονται σχετικά με τους αγώνες της ΑΕΚ με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο κ. Δημητρίου μιλώντας αρχικά στον Super Sport FM 104.0 σε ερώτηση για την φημολογία γύρω από το ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ τόνισε: «Δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης. Δεν είναι ο πρώτος προπονητής που κάνει τόσες αλλαγές»».

Στη συνέχεια όμως, θέλησε να κάνει ακόμη μια παρέμβαση και πήρε μόνος του τηλέφωνο ξανά στον Super Sport FM 104.0 μιλώντας σε ιδιαίτερα έντονο ύφος για τα όσα ακούγονται γύρω από τα παιχνίδια ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ.

Δείτε τι είπε αναλυτικά:

 «Εφτά από τους έντεκα ποδοσφαιριστές που ήταν στο αρχικό σχήμα είναι βασικότατα στελέχη σε όλη τη χρονιά. Αν σημειωνόταν γκολ σε μια από τις ευκαιρίες που βρήκαμε, τι θα λεγόταν και τι θα γραφόταν. Είδαμε την ομάδα μας να ανταποκρίνεται και να χάνει στις λεπτομέρειες. Τα γκολ που δεχτήκαμε, ίσως να προήλθαν από διαιτητικά σφάλματα. Το σκηνικό επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και η φαντασία οργιάζει. Θέλω να θυμίσω τι λεγόταν και τι γινόταν πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα όταν νικήσαμε με 3-0. Να θυμίσω επίσης ότι η Λίβερπουλ έκανε 7 αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα στον αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ αφού αγωνίζεται αύριο σε ημιτελικό. Είναι πραγματικά κρίμα και άδικο να υιοθετούνται αισχρά πράγματα. Δεν μας ενδιαφέρει καμία άλλη ομάδα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με νύχια και με δόντια. Ο αγώνας της χρονιάς είναι την Τετάρτη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.