Τριγμούς προκαλεί το πάρκο κροκοδείλων – Εναντίον και ο Ορφανίδης

 Τριγμούς προκαλεί το πάρκο κροκοδείλων – Εναντίον και ο Ορφανίδης

Εναντίον της δημιουργίας πάρκου κροκοδείλου στο Δασάκι της Άχνας τάχθηκε και ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης.

Ο κ. Ορφανίδης εκτιμά ότι η ανάπτυξη του πάρκου κροκοδείλων θα έχει αρνητικές συνέπειες στην περιοχή, αν και το Κοινοτικό Συμβούλιο Δάσους Άχνας έδωσε την έγκρισή του.

Ο κ. Ορφανίδης δηλώνει ότι η εταιρεία που θα αναπτύξει το πάρκο, έχει κάνει το ίδιο και στο Ισραήλ, όπου δεν είχε θετικό αποτέλεσμα και κήρυξη πτώχευση.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε πως η εταιρεία αποποιήθηκε των ευθυνών της προς τα ζώα κι εγκατέλειψε ανεξέλεγκτους τους κροκόδειλους.

Ο κ. Ορφανίδης θέτει θέμα υγείας των κατοίκων και των ζώων, καθώς οι κροκόδειλοι δεν επιβιώνουν στο κλίμα της Κύπρου και θα αναπτύξουν μεταδοτικές ασθένειες.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE