ΛΕΜΕΣΟΣ: Άμεση η ποινή για νεαρούς που συνελήφθησαν για βία στα γήπεδα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άμεση η ποινή για νεαρούς που συνελήφθησαν για βία στα γήπεδα

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι επιβλήθηκε ποινή για αποκλεισμούς από τους αγωνιστικούς χώρους.

Διατάγματα αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 33 και 29 χρόνων, εξέδωσε την Δευτέρα (23/4) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σχετικά με δύο ξεχωριστές υποθέσεις βίας στα γήπεδα.

Ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μεταφοράς και χρήσης επιθετικού οργάνου κατά παράβαση του περί πρόληψης και καταστολής της βίας στους αθλητικούς χώρους Νόμο, λίγο πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων – Ανόρθωση που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής (22/4), στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Εναντίον του εκδόθηκε Δικαστικό διάταγμα αποκλεισμού από όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ ορίστηκε ακρόαση στις 17 Μαΐου, 2018.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε και ο 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή (22/4) κατά διάρκεια του ίδιου ποδοσφαιρικού αγώνα, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μεταφοράς και χρήσης επιθετικού οργάνου κατά παράβαση του περί πρόληψης και καταστολής της βίας στους αθλητικούς χώρους Νόμο.

Εναντίον του εκδόθηκε Δικαστικό διάταγμα αποκλεισμού από όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ ορίστηκε ακρόαση επίσης στις 17 Μαΐου, 2018.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά τις δύο υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE