Σεισμική δόνηση στην θαλάσσια περιοχή της Κύπρου

Σεισμική δόνηση στην θαλάσσια περιοχή της Κύπρου

Ο σεισμός έγινε στην θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας και έγινε αισθητός στις ακτές της πόλης.

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο csem-emsc ο σεισμός έγινε στις 3:58 ώρα Κύπρου και ήταν μεγέθους 3,7 Ρίχτερ.

Όπως φαίνεται από τον χάρτη που παραθέτουμε το επίκεντρο ήταν 50 χιλιόμετρα μακριά από την Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το βασικό σεισμό υπήρξε και μικρή σεισμική δόνηση στο ίδιο σημείο λίγα λεπτά προηγουμένος και συγκεκριμένα στις 15:51 (23/4).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE