ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή και φιμωμένη

ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή και φιμωμένη

Θύμα ληστείας φαίνεται πως έπεσε η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας 23/4 νεκρή στην οικία της στην Αγλαντζιά.

Σχετικό άρθρο: ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Εξωτερικές κακώσεις φέρει η 80χρονη θανούσα – «Έκανε μάθημα στα παιδιά μας»

Πρόκειται για την Αντρούλλα Βανέζη, 80 ετών, που γύρω στις 9 το πρωί βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στο κρεβάτι της, από την κόρη της, που αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης δήλωσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο η 80χρονη να έχει πέσει θύμα ληστείας, λόγω της ακαταστασίας που επικρατούσε στο σπίτι.

Στη σκηνή διενήργησαν αυτοψία οι ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης Αντρούλλας Βανέζη θα διαφανούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της την Τρίτη 24/4.

 ΝΕΚΡΗ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Συγκλονισμένοι οι γείτονες – Φέρεται να την εντόπισε η κόρη της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

*Η δημοσιοποιήση του ονόματος της γίνεται μετά απο ενημέρωση των συγγενών της για την τραγική κατάληξη όπως μας επιβεβαιώθηκε απο αρμόδια πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE