ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή και φιμωμένη

ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή και φιμωμένη

Θύμα ληστείας φαίνεται πως έπεσε η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας 23/4 νεκρή στην οικία της στην Αγλαντζιά.

Σχετικό άρθρο: ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Εξωτερικές κακώσεις φέρει η 80χρονη θανούσα – «Έκανε μάθημα στα παιδιά μας»

Πρόκειται για την Αντρούλλα Βανέζη, 80 ετών, που γύρω στις 9 το πρωί βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στο κρεβάτι της, από την κόρη της, που αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης δήλωσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο η 80χρονη να έχει πέσει θύμα ληστείας, λόγω της ακαταστασίας που επικρατούσε στο σπίτι.

Στη σκηνή διενήργησαν αυτοψία οι ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης Αντρούλλας Βανέζη θα διαφανούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της την Τρίτη 24/4.

 ΝΕΚΡΗ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Συγκλονισμένοι οι γείτονες – Φέρεται να την εντόπισε η κόρη της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

*Η δημοσιοποιήση του ονόματος της γίνεται μετά απο ενημέρωση των συγγενών της για την τραγική κατάληξη όπως μας επιβεβαιώθηκε απο αρμόδια πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE