Ερντογάν: Ρεζιλίκια τα διαδραματιζόμενα στη Βουλή

Ερντογάν: Ρεζιλίκια τα διαδραματιζόμενα στη Βουλή

Ρεζιλίκια χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την ένταση στην τουρκική εθνοσυνέλευση και αποχώρησε. 


Ο Τούρκος Πρόεδρος είχε παρακολουθήσει την συνεδρία της Γενικής Συνέλευσης της Βουλής λόγω της εθνικής εορτής της 23ης Απριλίου και αναχωρώντας είπε: “Είναι ρεζιλίκια αυτά που διαδραματίστηκαν στη Γενική Συνέλευση”. Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε αναφερθεί νωρίτερα σε πραξικόπημα της 20ης Ιουλίου, λόγω της εφαρμογής κατάστασης έκτακτης ανάγκης από την τουρκική κυβέρνηση μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, προκαλώντας ένταση στην τουρκική Βουλή. 

Ένταση στη Βουλή δημιουργήθηκε και όταν βουλευτής του φιλοκουρδικού κόμματος HDP αναφέρθηκε σε κουρδικές επαρχίες “Τέτοια έκφραση δεν υπάρχει”, είπε ο Πρόεδρος της Βουλής, καλώντας τον να επανορθώσει, διαφορετικά θα τον έδιωχνε από την αίθουσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE