ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή μετωπική σύγκρουση οχημάτων- Τραυματίας οδηγός

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή μετωπική σύγκρουση οχημάτων- Τραυματίας οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/4 στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 21:30 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας οδηγός.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, χωρίς να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του μέχρι στιγμής, ενώ μέλη της τροχαίας βρίσκονται στο σημείο και διερευνούν τα αίτια του τροχαίου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο δρόμος έχει κλείσει προσωρινά.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE