Έρχεται τριήμερο βροχής!

Έρχεται τριήμερο βροχής!

Ασθενής χαµηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.

Την Τρίτη (24/4) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και στα δυτικά και βόρεια το απόγευµα βορειοδυτικοί ως βόρειοι, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα στα προσήνεµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (25/4), την Πέµπτη (26/4) και την Παρασκευή (27/4) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο τοπικών ελαφρών βροχών µετά το µεσηµέρι.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή στην ατµόσφαιρα αναµένεται σκόνη.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE