ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο 'πόδι' η Μέσα Γειτονιά μετά από έκρηξη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο 'πόδι' η Μέσα Γειτονιά μετά από έκρηξη

Γύρω στις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας (23/4), λήφθηκε πληροφορία για έκρηξη σε συγκεκριμένη οδό στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας καθώς και πυροτεχνουργός για εξετάσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι είχαν τοποθετήσει εργοστασιακή χάρτινη κροτίδα στο αυτοκίνητο 72χρονης.

Από την πυροδότηση της κροτίδας, η οποία είχε τοποθετηθεί μεταξύ μπροστινού καπό και ανεμοθώρακα, προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Tη λήψη νομικών μέτρων ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) για την παράνομη κράτηση των πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών από το κατοχικό καθεστώς εξετάζει η Κυπριακή Δημοκρατία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE