ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Απεβίωσε 60χρονος - Στην Εντατική μετά από εργατικό ατύχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Απεβίωσε 60χρονος - Στην Εντατική μετά από εργατικό ατύχημα

Γύρω στις 19:45 το απόγευμα της Δευτέρας (23/4), λήφθηκε πληροφορία ότι 60χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από εργατικό ατύχημα που συνέβη στις 15 Απριλίου, 2018.

Συγκεκριμένα, κατά την πιο πάνω ημερομηνία, ο άτυχος 60χρονος Κλεάνθης Μόρτης είχε μεταβεί σε εργοστάσιο που διατηρεί στον Κουτραφά, όπου σε κάποια στιγμή, ενώ ανέβηκε σε σκάλα μπετονιέρας και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Για το ατύχημα είχε ειδοποιηθεί το Γραφείο Εργασίας το οποίο διενήργησε εξετάσεις στο χώρο στις 16/4/2018. Ο τοπικός Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας, ενημερώθηκε σχετικά το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE