ΠΑΦΟΣ: Ετοιμαζόταν για διάρρηξη και επιτέθηκε σε αστυνομικό

ΠΑΦΟΣ: Ετοιμαζόταν για διάρρηξη και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησε στις 05:00 τα ξημερώματα η Αστυνομία Πάφου για τα αδικήματα της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και της επίθεσης εναντίον αστυνομικού με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος που κατάγεται από την Γεωργία και είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου εντοπίστηκε σε κατοικία στην Κάτω Πάφο η οποία είναι υπό ανακαίνιση και της οποίας ο Ρώσος ιδιοκτήτης της απουσίαζε.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου διαφάνηκε πως ο 29χρονος φέρεται να μετακίνησε διάφορα αντικείμενα για να προχωρήσει στην διάρρηξη της κατοικίας.

Στην προσπάθεια τους οι αστυνομικοί να τον ανακόψουν, όταν αυτός έγινε αντιληπτός από την Αστυνομία, αυτός προσπάθησε να διαφύγει, ενώ επιτέθηκε και κτύπησε μέλος της δύναμης προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης του.

Ακολούθως έγινε κατορθωτή η σύλληψή του και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 29χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για την έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE