ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά

Υπό έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στη Σια της επαρχίας Λευκωσίας, αφού έκαψε 100 τετραγωνικά χαμηλής άγριας βλάστησης.

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι η πυρκαγιά που προκλήθηκε σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου 2018, στις 12:15 το μεσημέρι από στρατιωτικές δραστηριότητες στο πεδίο Βολής Σιας, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:00 αφού έκαψε έκταση 100 τετραγωνικών μέτρων καλυμμένων με χαμηλή άγρια βλάστηση και χόρτα.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 7 άνδρες του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και άνδρες της Εθνικής Φρουράς. Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις του Τμήματος Δασών για αντιμετώπιση τυχόν νέου επεισοδίου.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE