ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαζί με τις εκλογές στην Τουρκία οι 'εκλογές' στα κατεχόμενα

Μαζί με τις εκλογές στην Τουρκία οι 'εκλογές' στα κατεχόμενα

Εντός Ιουνίου και πιθανόν στις 24 του μηνός, μαζί με τις πρόωρες εκλογές στην Τουρκία και όπως αρχικά προγραμματιζόταν, θα γίνουν τελικά στα κατεχόμενα οι «δημοτικές εκλογές».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η «βουλή» ενέκρινε την Τρίτη (24/4) κατά πλειοψηφία την «τροποποιητική νομοθεσία» ώστε οι «εκλογικές» απαγορεύσεις να μειωθούν από τις 60 στις 40 ημέρες, ώστε να μπορέσουν οι «δημοτικές» να γίνουν εντός του Ιουνίου.

Την εν λόγω «νομοθεσία» ψήφισαν 26, απέρριψαν 10 ενώ υπήρξε και μία αποχή.

Οι διεργασίες των κομμάτων της «συγκυβέρνησης» κορυφώνονται και σύμφωνα με διαφορετικά δημοσιεύματα το κάθε κόμμα από τα 4 θα κατέλθει σε αρκετές πόλεις με δικούς του υποψηφίους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top