ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε 12ωρη απεργία κατέρχεται το ωρομίσθιο προσωπικό

ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε 12ωρη απεργία κατέρχεται το ωρομίσθιο προσωπικό

Σε 12ωρη απεργία κατέρχεται την Τετάρτη (25/4) το ωρομίσθιο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, που διαμαρτύρεται για τις συνθήκες εργασίας του, λόγω των διαφόρων προβλημάτων που δημιουργεί η έλλειψη προσωπικού. 

Οι συντεχνίες των εργαζομένων είχαν εξαγγείλει την απεργία για την περασμένη Τρίτη, όμως αναβλήθηκε καθώς ξεκίνησε διάλογος με το Υπουργείο Υγείας.
 
Δυστυχώς, αναφέρουν οι συντεχνίες ΣΕΚ και ΠΕΟ, ο διάλογος δεν καρποφόρησε και γι αυτό το ωρομίσθιο προσωπικό αποφάσισε όπως αύριο κατέλθει σε 12ωρη απεργία.
 
Στην αυριανή απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα τμήματα εγγράφων, καθαριότητας, πλυντηρίου, βοηθών θαλάμων, κλητήρων και αποστείρωσης, ενώ προσωπικό ασφαλείας θα εργαστεί στα χειρουργεία, την εντατική και τις πρώτες βοήθειες.
 
Με την ολοκλήρωση της απεργίας, οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν και τα παραπέρα μέτρα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE