Στην Καρμιώτισσα για τον μικρό Λούσιο!

Στην Καρμιώτισσα για τον μικρό Λούσιο!

Την Τρίτη 1η Μαΐου, στο σωματείο της Καρμιώτισσας διοργανώνεται το «Epsilon Audit Firm Tournament».

Το τουρνουά darts θα είναι ανοικτό για όλους όσους ενδιαφέρονται, με το αντίτιμο συμμετοχής στα €10 και με χρηματικά έπαθλα για τους πρώτους 16 (1η θέση €600).

Σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών Κύπρου (ΠΑ.Σ.Π.) πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στο χώρο του τουρνουά για να ενισχυθεί η προσπάθεια για στήριξη του μικρού Λούσιο παιδιού του Εμιλιάνο Φούσκο.

Μέχρι στιγμής επιβεβαίωσαν ότι θα δώσουν το παρόν τους οι Thiago, Carlao, Poljanec και Κούσουλος της Νέας Σαλαμίνας, ο Αντώνης Γιωργαλλίδης της ΑΕΚ, ο Κωνσταντίνος Παναγή της Ομόνοιας και ο Νικόλας Εγγλέζου ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Οι παρευρισκόμενοι στο τουρνουά που θα κάνουν εισφορά για το μικρό Λούσιο θα λαμβάνουν από τον ΠΑ.Σ.Π. αντίστοιχο δωράκι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE