ΛΑΡΝΑΚΑ: Τελωνειακός απέσπασε με απάτη 84.700 ευρώ από συγγενή της

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τελωνειακός απέσπασε με απάτη 84.700 ευρώ από συγγενή της

Γυναίκα τελωνειακός από τη Λάρνακα συνελήφθη ως ύποπτη για διερευνώμενη υπόθεση απάτης ύψους 84,700 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από άνδρα ηλικίας 40 χρονών από τη Λάρνακα ότι μεταξύ των ετών 2013 – 2018 γυναίκα τελωνειακός συγγενής του, κατάφερε να του αποσπάσει το ποσό των 84,700 ευρώ με σκοπό να του τα επενδύσει.

Ωστόσο τελικά η επένδυση δεν έγινε και η γυναίκα έδωσε στον παραπονούμενο τρεις επιταγές με τα χρήματα που της είχε δώσει.

Όταν ο παραπονούμενος πήγε να καταθέσει τις επιταγές στην Τράπεζα ανακάλυψε ότι δεν είχαν αντίκρισμα.

Η γυναίκα τελωνειακός συνελήφθη χθες το μεσημέρι δυνάμει δικαστικού εντάλματος και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE