ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η απάντηση της Αστυνομίας στις κατηγορίες του πρώην Βοηθού Αρχηγού

 ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η απάντηση της Αστυνομίας στις κατηγορίες του πρώην Βοηθού Αρχηγού

«Δεν εκπροσωπεί την Αστυνομία ο κύριος Σωτήρης Χαραλάμπους», δήλωσε στο ThemaOnline αρμόδια πηγή.

Τη δική της απάντηση στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο πρώην Βοηθός Αρχηγός της Αστυνομίας, κύριος Σωτήρης Χαραλάμπους, το πρωί της Τετάρτης (25/4) δίνει η Αστυνομία.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο Βοηθός υπεύθυνος γραφείου Τύπου, Στέλιος Στυλιανού απέρριψε τα περί ολιγωρίας.

Τόνισε, απαντώντας για το έργο των ανακριτών, ότι «η υπόθεση διερευνάται κανονικά», ενώ μέχρι στιγμής λήφθηκαν πέραν των 80 καταθέσεων.

Η Αστυνομία υπογραμμίζει ότι «οι εξετάσεις συνεχίζονται με κάθε υπευθυνότητα».

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην Βοηθός Αρχηγός στάθηκε ιδιαίτερα στη σχέση Νομικής Υπηρεσίας και Αστυνομίας.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE