ΛΕΜΕΣΟΣ: Διάσωση γυναίκας από την ποδηλατική αστυνομία – Είχε πέσει στη θάλασσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διάσωση γυναίκας από την ποδηλατική αστυνομία – Είχε πέσει στη θάλασσα

Πληροφορία για γυναίκα που καθόταν σε επικίνδυνους βράχους στην περιοχή της Επίχωσης στη Λεμεσό έλαβε το μεσημέρι της Τρίτης (24/4) η Αστυνομία.

Η γυναίκα, 28 χρονών, καθόταν σε βράχους εντός της θάλασσας όταν έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο νερό.

Αμέσως, μέλη της ποδηλατικής αστυνομίας που βρίσκονταν στη σκηνή, με τη βοήθεια θαμώνα κοντινού καφεστιατορίου, έβγαλαν τη γυναίκα, η οποία εργάζεται ως οικιακή βοηθός.

Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε τραύματα, οδηγήθηκε στο αυτοκίνητο και ακολούθως στην οικία της.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE