ΛΕΜΕΣΟΣ: Με θύματα και εικονικά πυρά η αντιτρομοκρατική άσκηση της Αστυνομίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με θύματα και εικονικά πυρά η αντιτρομοκρατική άσκηση της Αστυνομίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άρχισε το πρωί της Τετάρτης (25/04) στη Μαρίνα Λεμεσού άσκηση με την ονομασία «ΤΡΙΤΩΝΑΣ 2018» με τη συμμετοχή μελών της Αστυνομίας Κύπρου και προσωπικού της Μαρίνας, για τη διαχείριση τρομοκρατικού συμβάντος.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της άσκησης, θα χρησιμοποιηθούν εικονικά (αβολίδωτα) πυρά, ενώ θα υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, ασθενοφόρων, πυροσβεστικών οχημάτων και άλλων Υπηρεσιών.

Να σημειώσουμε πως δεν συντρέχει κανένα λόγος ανησυχίας για το κοινό.

 

Όλοι όσοι τυχόν θα βρίσκονται στη Μαρίνα Λεμεσού μέχρι τις 12 το μεσημέρι που θα ολοκληρωθεί η Άσκηση, καλούνται να συνεργαστούν με την Αστυνομία και να ακολουθούν τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρμοδίων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE