Κατάντησαν σίριαλ - Ο Κύπριος επιχειρηματίας ξανά με την πρώην σύντροφό του

Κατάντησαν σίριαλ - Ο Κύπριος επιχειρηματίας ξανά με την πρώην σύντροφό του

Ο Κύπριος επιχειρηματίας είναι ξανά με την πρώην του... Και να φανταστείτε δήλωναν ότι χάθηκε ο ερωτισμός μεταξύ τους.

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος... Το ζευγάρι χωρίζει και τα ξαναβρίσκει και λογαριασμό δεν έχει να δώσει σε κανέναν...

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Κύπριο εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ και την τραγουδίστρια Ζόζεφιν, οι οποίοι είναι και πάλι μαζί.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες έχουν αρχίσει εκ νέου τις εξόδους και τις εμφανίσεις στην παραλία, με πιο πρόσφατη εκείνη στον Αστέρα Βουλιαγμένης την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με το youweekly.gr, η γοητευτική τραγουδίστρια έφτασε στην πλαζ λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι με ένα ιδιαίτερο καπέλο που τράβηξε πάνω της τα βλέμματα, ενώ στην αρχή βρισκόταν μόνη της στην ξαπλώστρα, στο prive κομμάτι της παραλίας.

Μετά από περίπου 2 ώρες στο πλευρό της εμφανίστηκε και ο σύντροφός της, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τους ψιθύρους που φούντωναν τις τελευταίες μέρες και τους ήθελαν ξανά ζευγάρι.

Όσο έκαναν την ηλιοθεραπεία τους δεν σταμάτησαν τις πλάκες μεταξύ τους, χαρακτηριστικό είναι όμως πως είχαν γυρίσει τις ξαπλώστρες τους στο πλάι για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα και να μη δώσουν τροφή για σχόλια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE