Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
«Πρέπει να πάμε εμείς εκεί», τόνισε χωρίς ωστόσο να μιλήσει ξεκάθαρα για την τουρκική προκλητικότητα.
Βέβαια, εξήγησε, ότι θα η ΕΝΙ θα συνεχίσει να δουλεύει στα οικόπεδα της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας μέχρι «κάποιοι να βαρεθούν να μας βλέπουν εκεί».
Η ιταλική εταιρεία, όπως δήλωσε ο Κλαούντιο Ντεσκάλτσι θα προσπαθήσει και θα ξαναπροσπαθήσει στο οικόπεδο 3, λέγοντας χαρακτηριστικά «i will not leave my money there».
Ο κ. Ντεσκάλτσι μίλησε για μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ σχολίασε επίσης και τον αγωγό East-Med.
Τοποθέτηση έκανε και ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος στάθηκε στις δηλώσεις του αξιωματούχου της ΕΝΙ αλλά και στην επιβεβαιωτική γεώτρηση που χρειάζεται ο στόχος «Καλυψώ».
https://www.youtube.com/watch?v=xapccx1yO9k
Βέβαια, η στάση των Τούρκων δεν σχολιάστηκε ξεκάθαρα από τους δύο άντρες ούτε προφανώς τέθηκαν τα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν για γεώτρηση στο τεμάχιο 3, ακόμα και αν αυτό είναι εκεί, όπως εξήγησε ο κ. Ντεσκάλτσι.
Και προφανώς ο κύριος Ερντογάν δεν καταλαβαίνει από τα λεφτά της ΕΝΙ, παρα μόνο από τη δική του κανονιοφόρα λογική. Επί τούτου, δεν πήραμε απάντηση.
Αλέκος Μιχαηλίδης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΟΖ: Τρεις μήνες μετά - Οι αναγκαίες ερωτήσεις στον Ντεσκάλτσι
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις