Αποκάλυψη Φανιέρου: «Ήμασταν κοντά σε παίκτη που έπαιζε στην Ομόνοια»

Αποκάλυψη Φανιέρου: «Ήμασταν κοντά σε παίκτη που έπαιζε στην Ομόνοια»

Ο ισχυρός άνδρας του Ερμή,Λούκας Φανιέρος, φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο Super Sport Fm (104.0) και αναφέρθηκε κυρίως στα θέματα προγραμματισμού στην ομάδα του.

Mεταξύ άλλων σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Πεχλιβάνη αποκάλυψε ότι ήταν κοντά και με παίκτη που έπαιζε στην Ομόνοια χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει λεπτομέρειες ή το όνομα του ποδοσφαιριστή.

Η απάντηση του Λούκα Φανιέρου:

 

«Έχουμε συνάντηση με τον μάνατζερ του Πεχλιβάνη. Είναι υπεύθυνος ο προπονητής για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους Κύπριους παίκτες. Θέλω να φέρω στην ομάδα αρκετούς Κύπριους που θα παίζουν και στην ενδεκάδα, αλλά και για βάθος στην ομάδα, ενώ ήμασταν κοντά σε παίκτη που έπαιζε στην Ομόνοια στο χώρο του κέντρου».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE