ΚΟΣΜΟΣ

Tο πάρτι γενεθλίων μετατράπηκε σε εφιάλτη- Τυλίχτηκε στις φλόγες όταν πήγε να σβήσει το κερί στην τούρτα

Tο πάρτι γενεθλίων μετατράπηκε σε εφιάλτη- Τυλίχτηκε στις φλόγες όταν πήγε να σβήσει το κερί στην τούρτα

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που μια κοπέλα στην Ινδία «λαμπάδιασε» όταν πήγε να σβήσει την τούρτα της δίπλα σε μπαλόνια.

Στο βίντεο φαίνεται ένα νεαρό κορίτσι με γαλάζιο φόρεμα να ανάβει το κερί της όταν ξαφνικά προκαλείται έκρηξη και η φωτιά την σκεπάζει.

Αμέσως μετά την έκρηξη το νεαρό κορίτσι αρχίζει να ουρλιάζει και να τρέχει καθώς από τις φλόγες της υπέστη εγκαύματα στα χέρια. Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το βίντεο τράβηξε φίλη της που βρισκόταν στο πάρτι με το κινητό της και το ανέβασε στο Facebook.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top