ΑΕΚ-Απόλλων στον τελικό του κυπέλλου, τα λένε για πρώτη φορά!

ΑΕΚ-Απόλλων στον τελικό του κυπέλλου, τα λένε για πρώτη φορά!

Ολοκληρώθηκαν χωρίς εκπλήξεις οι σημερινοί επαναληπτικοί αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου σε ΓΣΠ και «Στελιος Κυριακίδης».

Η ΑΕΚ, έχοντας «καβάτζα» τη μεγάλη νίκη της με 2-0 στο πρώτο ματς στην «Αρένα», ήταν το φαβορί για την πρόκριση και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, επικρατώντας με 1-2, παρότι ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με 1-0 και της έβαλε δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο άλλο ματς, ο Απόλλωνας σφράγισε την πρόκριση του στον τελικό με δεύτερη νίκη επί της Πάφου, αυτή τη φορά με 1-4. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς η Λεμεσιανή ομάδα κέρδισε με 4-0…

Έτσι, ΑΕΚ και Απόλλωνας θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον τελικό του κυπέλλου, με την ομάδα της Λάρνακας να διεκδικεί στις 16 Μαΐου (ώρα έναρξης στις 18:30) στο ΓΣΠ, το δεύτερο κύπελλο στην ιστορία της, ενω η Λεμεσιανή ομάδα θα διεκδικήσει το δέκατο!

Να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ επιστρεφει σε τελικό μετά απο 12 χρόνια (σσ. η προηγούμενη συμμετοχή της ήταν το 2006 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ), ενώ ο Απόλλωνας θα αγωνιστει για 3η συνεχόμενη χρονιά και έκτη στα τελευταία εννέα χρόνια!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική πίεση πίσω από το τετ-α-τετ Παπαδόπουλου – Γιακουμή: Συναντήσεις με πρώην στελέχη κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου

Πολιτική πίεση πίσω από το τετ-α-τετ Παπαδόπουλου – Γιακουμή: Συναντήσεις με πρώην στελέχη κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου

Σε μια περίοδο όπου τα ποσοστά των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε στη Λάρνακα τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, Μιχάλη Γιακουμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE