ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Γνωστός για ναρκωτικά και διαρρήξεις ο 33χρονος- Στοιχείο τον συνδέει με την οικία»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Γνωστός για ναρκωτικά και διαρρήξεις ο 33χρονος- Στοιχείο τον συνδέει με την οικία»

Με αργά αλλά σταθερά βήματα προχωρά η Αστυνομία Κύπρου αναφορικά με την εξιχνίαση του διπλού φονικού που διαπράχθηκε στο Στρόβολο με θύμα το ζεύγος Χατζηγεωργίου.

Διαβάστε επίσης: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Κάποιος «έδωσε» τον 33χρονο Κύπριο

Eπιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του SIGMA και την συνάδελφο Έλενα Λουκά, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας μετά από καταθέσεις και μαρτυρίες που έχουν ληφθεί, φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» τα κίνητρα για την διάπραξη του στυγερού εγκλήματος, ενώ δόθηκαν και κάποια στοιχεία αναφορικά με τον 33χρονο που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης 25/4.

Όπως αναφέρθηκε ο 33χρονος είναι γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις διαρρήξεων αλλά και ναρκωτικών, ενώ όπως σημείωσε ο Χρύσανθος Τσουρούλλης εντοπίστηκε στοιχείο το οποίο «δείχνει» τον Κύπριο συλληφθέντα στην οικία των θυμάτων.

Σχετικό άρθρο: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Η Αστυνομία έχει απαντήσεις σε όλα» - Δηλώσεις Υπαρχηγού

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 Διαβάστε επίσης: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Εύρημα στη νεκροτομή πέραν των φονικών κτυπημάτων

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE