Ταυτοποιήθηκαν οι οπαδοί της Ρόμα που μαχαίρωσαν αυτόν της Λίβερπουλ

Ταυτοποιήθηκαν οι οπαδοί της Ρόμα που μαχαίρωσαν αυτόν της Λίβερπουλ

Οι αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση των στοιχείων των δύο οπαδών της Ρόμα που φαίνεται πως ευθύνονται για το μαχαίρωμα ενός φίλου της Λίβερπουλ ο οποίος χαροπαλεύει.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, πρόκειται για τον 21χρονο Φίλιπο Λομπάρντι και τον 29χρονο Ντανιέλε Σκιούσιο.

Οι δύο άνδρες φέρονται να ταξίδεψαν στο Λίβερπουλ όχι με τους υπόλοιπους οπαδούς της Ρόμα, αλλά μεμονωμένα, ενώ λέγεται πως έχουν ιστορικό επεισοδιακής δραστηριότητας.

Ο 53χρονος φίλος της Λίβερπουλ που μαχαιρώθηκε παραμένει σε τεχνητό κώμα και υπάρχουν φόβοι για μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, ενώ ακόμη δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Ήδη οι αρχές του Λίβερπουλ έχουν προχωρήσει σε εννιά συλλήψεις για επεισόδια, επτά Ιταλών, ενώ αναζητούν ακόμη έντεκα οπαδούς της Ρόμα που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση στον άτυχο Άγγλο φίλαθλο.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE