ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Το τελευταίο αντίο στην Ανδρούλα Βανέζη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Το τελευταίο αντίο στην Ανδρούλα Βανέζη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον τελευταίο ασπασμό θα δώσουν στην 79χρονη Ανδρούλα Βανέζη συγγενείς και φίλοι.

Η άτυχη εκπαιδευτικός κηδεύεται την Πέμπτη (26/4) στις 15:00 από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Αγλαντζιάς, ενώ η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:00.

Η 79χρονη, που βρέθηκε τη Δευτέρα (23/4) νεκρή, φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι της, με τον ή τους δράστες να είναι άφαντοι, καταλείπει σύζυγο, δύο παιδιά και δύο εγγόνια.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη, ενώ επιστημονικές εξετάσεις θα δείξουν αν η Ανδρούλα Βανέζη, για την οποία όλοι είχαν καλό λόγο να πουν, πέθανε από παθολογικά ή άλλα αίτια κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE