ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Το τελευταίο αντίο στην Ανδρούλα Βανέζη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Το τελευταίο αντίο στην Ανδρούλα Βανέζη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον τελευταίο ασπασμό θα δώσουν στην 79χρονη Ανδρούλα Βανέζη συγγενείς και φίλοι.

Η άτυχη εκπαιδευτικός κηδεύεται την Πέμπτη (26/4) στις 15:00 από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Αγλαντζιάς, ενώ η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:00.

Η 79χρονη, που βρέθηκε τη Δευτέρα (23/4) νεκρή, φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι της, με τον ή τους δράστες να είναι άφαντοι, καταλείπει σύζυγο, δύο παιδιά και δύο εγγόνια.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη, ενώ επιστημονικές εξετάσεις θα δείξουν αν η Ανδρούλα Βανέζη, για την οποία όλοι είχαν καλό λόγο να πουν, πέθανε από παθολογικά ή άλλα αίτια κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.