ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Το τελευταίο αντίο στην Ανδρούλα Βανέζη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Το τελευταίο αντίο στην Ανδρούλα Βανέζη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον τελευταίο ασπασμό θα δώσουν στην 79χρονη Ανδρούλα Βανέζη συγγενείς και φίλοι.

Η άτυχη εκπαιδευτικός κηδεύεται την Πέμπτη (26/4) στις 15:00 από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Αγλαντζιάς, ενώ η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:00.

Η 79χρονη, που βρέθηκε τη Δευτέρα (23/4) νεκρή, φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι της, με τον ή τους δράστες να είναι άφαντοι, καταλείπει σύζυγο, δύο παιδιά και δύο εγγόνια.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη, ενώ επιστημονικές εξετάσεις θα δείξουν αν η Ανδρούλα Βανέζη, για την οποία όλοι είχαν καλό λόγο να πουν, πέθανε από παθολογικά ή άλλα αίτια κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE