Η Κοπεγχάγη, ο Κύπριος ατζέντης και ο… παίκτης

Η Κοπεγχάγη, ο Κύπριος ατζέντης και ο… παίκτης

Στις 11 Απριλίου ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» αποκάλυψε το homework της Κοπεγχάγης για τον Γιάννη Μασούρα της ΑΕΛ. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ αναφορικά με την μελέτη της δανέζικης ομάδας για τον 21χρονο δεξιό μπακ – χαφ, επιβεβαιώνεται από «τιτίβισμα» του δημοσιογράφου Τζόνι Κόκμποργκ που εργάζεται στην ιστοσελίδα bt.dk.

Το σχετικό ποστ στο twitter να αναφέρει πως η Κοπεγχάγη έχει τσεκάρει κι έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη της θεσσαλικής ομάδας, με την σημείωση πως ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για την απόκτησή του.

Παρεμπιπτόντως, είναι αλήθεια πως πολλά περισσότερα περί Μασούρα και Κοπεγχάγης γνωρίζει ένας Κύπριος ατζέντης;

Πηγή: www.marca-sl.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE