Σοβαρό τροχαίο στην Αγ. Νάπα: Τετράτροχη προσέκρουσε σε όχημα και μετά σε λεωφορείο – Διασωληνωμένος 19χρονος
Σοβαρή οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7.20 χθες (27/08) το απόγευμα στη λεωφόρο Νησσί στην Αγία Νάπα.
Ο Πολωνός πρώην διεθνής άσος τη σεζόν 2005-06, ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές (έβαλε ένα τσουβάλι γκολ) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Απόλλωνα του Μπέρντ Στάγκε.
Τότε οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, κατέκτησαν τον τίτλο αήττητοι. Δεν είχε ακόμα αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής, το πρωτάθλημα είχε μόνο κανονική περίοδο.
Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, κατά τη χρονιά που πανηγύρισε ο Απόλλωνας το τελευταίο πρωτάθλημα, ήταν στον ΑΠΟΕΛ.
Το πρωτάθλημα του 2006 ήταν το τρίτο και τελευταίο που πανηγύρισε η ομάδα της Λεμεσού. Είχε… σηκώσει άλλα δυο την προηγούμενη δεκαετία, το 1991 και το 1994 με προπονητή τον Γερμανό Ντίτιλμ Φέρνερ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις