Η Κύπρια επώνυμη στην Χαλκίδα για μπάνιο - Το τατουάζ στον γλουτό σε πρώτο πλάνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια επώνυμη στην Χαλκίδα για μπάνιο  - Το τατουάζ στον γλουτό σε πρώτο πλάνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια επώνυμη κάνει το πρώτο της μπάνιο στην Χαλκίδα και δεν περνά απαρατήρητη. 

Οι λόγοι που δεν περνά απαρατήτητη η Γεωργία Βρανά πολλοί... Καταρχάς πλέον μετά τις επιτυχίες της με τον Βο δεν είναι απλά γνωστή, αλλά και πολύ αγαπητή στην Ελλάδα. 

Κατά δεύτερον είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα με μαγιό και μη. Αλλά ειδικότερα με το μαγιό μαγνητίζει τα βλέμματα, τόσο για το καλλίγραμμό της σώμα, αλλά και για το εντυπωσιακό της τατουάζ στον γλουτό.

Δείτε την Γεωργία Βρανά στην Χαλκίδα να ποζάρει κάνοντας ηλιοθεραπεία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE