ΠΑΦΟΣ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Καταζητείται ο 40χρονος Ιάκωβος Ξενοφώντος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Καταζητείται ο 40χρονος Ιάκωβος Ξενοφώντος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον Ιάκωβο Ξενοφώντος από τον Μούτταλο Πάφου, ηλικίας 40 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στις 24/4/2018 στην Πάφο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Υπενθυμίζουμε ότι ενώ οι δυο άνδρες κάθονταν σε καφενείο στην πλατεία του χωριού Μούτταλου, αρχίσαν να συζητούν για το θέμα του τζόγου.

Σε κάποια στιγμή ο 47χρονος (θύμα) γύρισε και είπε στον 40χρονο φίλο του (δράστη) πως είναι εξαρτημένος από τον τζόγο. "Κουμαρτζιή!" φέρεται να του είπε με έντονο ύφος.

Τότε ο 40χρονος εκνευρίστηκε, βγήκε εκτός εαυτού, πήρε το μαχαίρι και το έμπηξε στην κοιλιακή χωρά του 47χρονου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.