O 'εφιάλτης' της Αριστοτέλους έχει ξανθά μαλλιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O 'εφιάλτης' της Αριστοτέλους έχει ξανθά μαλλιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Tα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» την Τρίτη, 24 Απριλίου προβληματίζουν.

Το απογευματινό μαγκαζίνο του Alpha Κύπρου βρήκε ανταγωνισμό. Συγκρεκριμένα τις ώρες που η εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" παίζει απέναντι από το reality αγάπης του Sigma βλέπει την πλάτη της Μαρίας Μπακοδήμου.

Το «Power of Love» όπως βλέπετε και στον πίνακα τηλεθέασης της Nielsen κατέχει το προβάδισμα και σε κάποια τέταρτα η ψαλίδα μετατρέπεται σε χάος. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 15λεπτο μεταξύ 16:30 και 16:45, τις δυο εκπομπές χωρίζει ποσοστό τηλεμεριδίου 15,6%. Ποσοστό διόλου ευκαταφρόνητο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE