Η κυπριακή εταιρεία που κατασκευάζει διαμερίσματα και ξενοδοχεία στην Αθήνα

Η κυπριακή εταιρεία που κατασκευάζει διαμερίσματα και ξενοδοχεία στην Αθήνα

Η Ελλάδα λίγα χρόνια μετά την κρίση επανέρχεται δυναμικά στο χώρο των ακινήτων.

Με τον τουρισμό να εκτοξεύεται στα 30 εκατομμύρια, κατανοούμε την τεράστια ζήτηση και την πληρότητα των ξενοδοχείων.

Η Αθήνα διεκδίκησε και πήρε το σημαντικότερο κομμάτι, με ολόχρονη ζήτηση κλείνοντας στα 5 εκατομμύρια τουρίστες για το 2017 – σημείο ρεκόρ και άξιο αναφοράς.

Η Εταιρεία PROPERTY FUND ασχολείται με την κατασκευή διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας εδώ και μια 20ετία, ενώ τα πλείστα διαμερίσματα που αγοράζουν οι πελάτες τους είναι με σκοπό να τα ενοικιάζουν σε τρίτους με την ημέρα.  

Αυτό τους αποφέρει μια τεράστια απόδοση. Βέβαια και με μηνιαίο ενοίκιο η απόδοση ξεπερνά το 5% κάτι που την κάνει επίσης αξιοπρόσεκτη κρίνοντας από τα χαμηλά επιτόκια των Τραπεζών.

Η PROPERTY FUND σύντομα θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη ξενοδοχείων στην Αθήνα τα οποία θα μπορεί επίσης ο επενδυτής να αγοράσει ένα ποσοστό μικρό ή μεγάλο.

Έχοντας ένα σημαντικό πορτοφόλιο και λαμβάνοντας υπόψη ότι το permanent residency στην Ελλάδα είναι με επένδυση 250,000 ευρώ, τότε καταλαβαίνουμε πως η Ελλάδα και ειδικά η Αθήνα ανεβαίνει σταδιακά και σημαντικά.

 

Για πληροφορίες:

PROPERTY FUND

Τηλ.22809999 – 99728555

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE