Το… σκέφτεται να τραβήξει προς Γερμανία ο Μπέιλ

Το… σκέφτεται να τραβήξει προς Γερμανία ο Μπέιλ

Ο πολύπειρος Ουαλός μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ, θα αποχωρήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από τον σύλλογο το καλοκαίρι του 2018.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», ο 29χρονος διεθνής και πρώην άσος των Σαουθάμπτον, Τότεναμ (2007-13) σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία αναζητά κάτι πιο «φρέσκο» από τους Ριμπερί – Ρόμπεν για τα άκρα της επιθετικής γραμμής της, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να καλύψει τις αρκετά υψηλές απαιτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE