Κι όμως βρέθηκε συμπαίκτης του Σαλάχ στη Λίβερπουλ που δεν τον γουστάρει

Κι όμως βρέθηκε συμπαίκτης του Σαλάχ στη Λίβερπουλ που δεν τον γουστάρει

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκεται σε «δαιμονιώδη» φόρμα τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ και καμία άμυνα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Τόσο στην Αγγλία, όσο και στην Ευρώπη ο Αιγύπτιος μοιράζει γκολ και ασίστ με τη «σέσουλα», έχοντας γίνει σημείο αναφοράς και θαυμασμού από όλο το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό.

Παρόλα αυτά, ένας συμπαίκτης του δεν φαίνεται ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τις ικανότητες του 25χρονου επιθετικού, σε σημείο που να μην τον συμπαθεί καν μερικές φορές, όπως ανέφερε. Και ποιος προέβη σε αυτή τη «βαρύγδουπη» δήλωση; Ο δεξιός οπισθοφύλακας των «κόκκινων», Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ.

Ο νεαρός Άγγλος χαρακτήρισε τον Σαλάχ εξίσου καλό στις προπονήσεις, νιώθοντας χαρούμενος για το γεγονός ότι αγωνίζεται πλάι του στο «Άνφιλντ». Ωστόσο, δεν του αρέσει όταν στη προετοιμασία πρέπει να τον αντιμετωπίζει σαν αντίπαλο, μια και ο διεθνής στράικερ δεν υπολογίζει αν έχει μπροστά του φίλους ή εχθρούς.

Όπως χαρακτηριστικά εξήγησε ο Άρνολντ: «Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι ένας εφιάλτης (ο Σαλάχ) γιατί πρέπει να τον αντιμετωπίσεις στη προπόνηση. Μερικές φορές δεν τον συμπαθώ και πολύ γιατί κάνει παρόμοιες ενέργειες που «βγάζει» μέσα στο γήπεδο, σ’ εμένα».

«Αυτό είναι που κάνει όταν έχει ή δεν έχει αγώνα. Είναι απλά η δεύτερη φύση του, κάτι που λειτουργεί ως πλεονέκτημα γι’ αυτόν. Χαιρόμαστε περισσότερο να παίζουμε μαζί του, παρά εναντίον του».

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.