Ο Ράμσεϊ «έδειξε» τον επόμενο προπονητή της Άρσεναλ

Ο Ράμσεϊ «έδειξε» τον επόμενο προπονητή της Άρσεναλ

Ο Αρσέν Βενγκέρ πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Άρσεναλ και οι «κανονιέρηδες» έχουν βγει στην αγορά ψάχνοντας να βρουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

Το εγχείρημα αυτό, μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί… mission impossible, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν το σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo», που αναφέρει ότι ο -μέχρι πρότινος- νούμερο ένας στόχος των Άγγλων, Λουίς Ενρίκε, έχει κλείσει στην Τσέλσι.

Κάπου εδώ έρχεται και «κολλάει» ο κεντρικός μέσος της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσεϊ, που μέσω δηλώσεων του λίγο πριν ριχθεί στη μάχη του Europa League… έδειξε τον αντι-Βενγκέρ.

«Ο Μίκελ Αρτέτα ήταν φανταστικός ποδοσφαιριστής και φοβερός αρχηγός. όταν έπαιζε ακόμη μπάλα μας είχε πει ότι θέλει να γίνει προπονητής. Τώρα είναι βοηθός του Γκουαρδιόλα στην Σίτι και είμαι σίγουρος ότι ήδη έχει μάθει πολλά από εκείνον, ειδικά για τον τρόπο παιχνιδιού τους. Μέχρι στιγμής τα έχει πάει εξαιρετικά και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει εξαιρετικός προπονητής!»

Ο 36χρονος Ισπανός με καταγωγή από το Σαν Σεμπαστιάν, είναι γέννημα θρέμμα της Μπαρτσελόνα και έχει περάσει από ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν (2001-2002), η Ρεάλ Σοσιεδάδ (2004-2005), Έβερτον (2005-2011) και η Άρσεναλ στην οποία «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2016 έχοντας γράψει στο.. κοντέρ του 110 συμμετοχές και 14 γκολ.

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE