Βγάζει στο σφυρί τρεις ποδοσφαιριστές η Παρί Σεν Ζερμέν

Βγάζει στο σφυρί τρεις ποδοσφαιριστές η Παρί Σεν Ζερμέν

Στην Παρί Σεν Ζερμέν προτιμούν να… αγοράζουν πανάκριβους ποδοσφαιριστές, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι σκέφτονται να ασχοληθούν και με κάποιες πωλήσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «L’Equipe», οι πρωταθλητές πλέον Γαλλίας έχουν βγάλει στο σφυρί τους Γκονζάλο Γκέδες, Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ και Χεσέ Ροντρίγκεθ, ζητώντας από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους 40, 30 και 25 εκατομμύρια ευρώ αντιστοίχως για την παραχώρησή τους, με προοπτική να συγκεντρώσουν 95 εκατομμύρια ευρώ από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και να ενισχύσουν έτσι τον νέο προπονητή τους, Τόμας Τούχελ.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE