Βγάζει στο σφυρί τρεις ποδοσφαιριστές η Παρί Σεν Ζερμέν

Βγάζει στο σφυρί τρεις ποδοσφαιριστές η Παρί Σεν Ζερμέν

Στην Παρί Σεν Ζερμέν προτιμούν να… αγοράζουν πανάκριβους ποδοσφαιριστές, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι σκέφτονται να ασχοληθούν και με κάποιες πωλήσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «L’Equipe», οι πρωταθλητές πλέον Γαλλίας έχουν βγάλει στο σφυρί τους Γκονζάλο Γκέδες, Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ και Χεσέ Ροντρίγκεθ, ζητώντας από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους 40, 30 και 25 εκατομμύρια ευρώ αντιστοίχως για την παραχώρησή τους, με προοπτική να συγκεντρώσουν 95 εκατομμύρια ευρώ από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και να ενισχύσουν έτσι τον νέο προπονητή τους, Τόμας Τούχελ.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE