ΠΑΦΟΣ: Αυτοσχέδια βόμβα σε μπουλντόζα – Ήταν σταθμευμένη σε πλατεία

ΠΑΦΟΣ: Αυτοσχέδια βόμβα σε μπουλντόζα – Ήταν σταθμευμένη σε πλατεία

Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 00:10 τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/4) στον Άγιο Νικόλαο Πάφου.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή η έκρηξη σημειώθηκε σε όχημα χωματουργικών εργασιών, το οποίο είχε σταθμευθεί γύρω στις 19:00 της Πέμπτης (26/4) σε πλατεία από τον 50χρονο οδηγό του.

Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αυτοσχέδια βόμβα στο εξωτερικό πίσω μέρος της μπουλντόζας, κοντά στο κουβούκλιο του οδηγού.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στα τζάμια και στην ηλεκτρονική εγκατάσταση του οχήματος, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Κελοκεδάρων συνεχίζει τις εξετάσεις.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE