ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Βρέθηκε νεκρή σε ακινητοποιημένο όχημα - Στη δημοσιότητα το όνομά της

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Βρέθηκε νεκρή σε ακινητοποιημένο όχημα - Στη δημοσιότητα το όνομά της

Η άτυχη Θεοδώρα Αλεξάνδρου, 69 ετών, από την Παρεκκλησία, είναι η γυναίκα που εντοπίστηκε την Πέμπτη (26/4) σε ακινητοποιημένο όχημα σε χαντάκι σε ιδιωτικό δρόμο στην Παρεκκλησία.

Η άτυχη 69χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο όχημά της το οποίο είχε πέσει σε χαντάκι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το διπλοκάμπινο όχημα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (26/4) σε χαντάκι, δίπλα από ιδιωτικό δρόμο, στην περιοχή της Μονής και σε αυτό βρισκόταν νεκρή η 69χρονη οδηγός του.

Από τις εξετάσεις δεν διαφάνηκε να υπήρξε οποιαδήποτε σύγκρουση με άλλο όχημα και εξετάζεται κατά πόσο η 69χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματος ή αν λόγω παθολογικού αίτιου έχασε τη ζωή της πριν καταλήξει στο χαντάκι.

Περισσότερα συμπεράσματα αναμένεται να εξαχθούν μετά και τη νενομισμένη νεκροτομή που κατά πάσα πιθανότητα θα διενεργηθεί την Παρασκευή (27/04).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE