ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον τσάκωσαν στο οδόφραγμα με τέσσσερα κιλά καπνό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον τσάκωσαν στο οδόφραγμα με τέσσσερα κιλά καπνό

Τέσσερα κιλά αδασμοαφορολόγητου καπνού μάρκας GOLDEN VIRGINIA εντόπισε την Πέμπτη (26/4) Λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων κατά τον σχετικό έλεγχο προσώπου βρετανικής υπηκοότητας στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, το οποίο εισερχόταν από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Τελωνείων αναφέρει πως το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη για αυτόφωρα τελωνειακά αδικήματα και ο καπνός κατασχέθηκε ως υποκείμενος σε δήμευση.

Ο συνολικός εισαγωγικός δασμός και οι φόροι που αναλογούν στον καπνό ανέρχονται σε €835.

Μετά από αίτημα του εμπλεκόμενου, ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων αποδέχτηκε αίτημα, για τον εξώδικο συμβιβασμό των διαπραχθέντων τελωνειακών αδικημάτων, με την καταβολή από μέρους του συνολικού ποσού ύψους €1.400, το οποίο και κατέβαλε.

Ακολούθως, αφέθηκε ελεύθερος, αφού προηγουμένως ο καπνός εγκαταλείφθηκε στο Τμήμα Τελωνείων και θα καταστραφεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE