Και για Ντουρίς στην πρίζα… Τι μάθαμε…

Και για Ντουρίς στην πρίζα… Τι μάθαμε…

Δεν είναι μόνο οι περιπτώσεις Ράγιος και Αρούς, που θεωρούνται «καυτές» στον σχεδιασμό της Ανόρθωσης για την επόμενη χρονιά. 

Είναι κι αυτή του Σλοβάκου killer Μιχάλ Ντουρίς, τον οποίο θέλουν φυσικά να τον έχουν και τα επόμενα χρόνια στην φαρέτρα της ομάδας. 

Στην παρούσα φάση, αυτή η περίπτωση, ίσως να είναι πιο εύκολη απ’ αυτές των Ράγιος και Αρούς, οι οποίοι θέλουν σημαντική αύξηση για να συνεχίσουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». 

Για τον Ντουρίς, οι πληροφορίες που έρχονται από τη Ρωσία, λένε ότι στην Ορενμπούργκ δεν «τρελαίνονται» για την επιστροφή του. 

Ως γνωστό, ο 29χρονος σέντερ φορ, ήρθε δανεικός τον Ιανουάριο από τους Ρώσους στην Ανόρθωση. 

Tα τελευταία δυο 24ωρα, «παίζουν» στο μετεγγραφικό ρεπορτάζ της Ανόρθωσης τα ονόματα των Νικόλα Εγγλέζου και Κωνσταντίνου Σωτηρίου. Μαθαίνουμε ότι πολλές είναι οι πιθανότητες να υπογράψει ο πρώτος στην Κυρία. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE