Έξι εκατ. ευρώ η επένδυση – Ενημερώνονται οι κάτοικοι Άχνας για το πάρκο κροκοδείλων

Έξι εκατ. ευρώ η επένδυση – Ενημερώνονται οι κάτοικοι Άχνας για το πάρκο κροκοδείλων

Πόσοι κροκόδειλοι θα μεταφερθούν στην Κύπρο, τι προνοεί η επένδυση, ποια τα οφέλη για την κοινότητα και ποια τα μέτρα ασφαλείας για αποτροπή απόδρασης τους.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Άχνας άναψε το πράσινο φως στους Ισραηλινούς για την κατασκευή πάρκου κροκοδείλων στην περιοχή, ωστόσο, η επιτροπή Περιβάλλοντος φέρνει το θέμα εκτάκτως στη Βουλή και ζητά την παρουσία του κοινοτικού συμβουλίου αλλά και της ισραηλινής εταιρείας.

Ενώπιον της επιτροπής Περιβάλλοντος θα παρευρεθεί το κοινοτικό συμβούλιο Άχνας αλλά και η εν εταιρεία TSA CROCOPARK LTD, με σκοπό να παύσουν της οποιεσδήποτε αντιδράσεις και ανησυχίες που εξέφρασαν οι Οικολόγοι αλλά και η Επίτροπος Περιβάλλοντος σχετικά με την κατασκευή πάρκου κροκοδείλων στα όρια της κοινότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE