Επικίνδυνη αποστολή για Μασιά! Ισχυρή αστυνομικη δύναμη, μέχρι και… στρατός!

Επικίνδυνη αποστολή για Μασιά! Ισχυρή αστυνομικη δύναμη, μέχρι και… στρατός!

Ένα μεγάλο ματς υψηλού κινδύνου θα κληθεί να διευθύνει ο Δημήτρης Μασιάς!

Συγκεκριμένα, ο διεθνής διαιτητής θα διαιτητεύσει τον τελικό του κυπέλλου στο Λίβανο, ο οποίος θα διεξαχθει την ερχόμενη Κυριακή (29/04), ανάμεσα στις ομάδες Al Ahed-Al Nejmeh.

O αγώνας θα διεξαχθεί στο Camille Chamoun Sports City Stadium, χωρητικότητας 47.000 θεατών και θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, με παρουσία όχι μόνο ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αλλά και του… στρατού!

Μαζί με τον Δημήτρη Μασιά, θα είναι και οι βοηθοί διαιτητές, Αριστείδης Χρίστου και Μάριος Καλογήρου…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE