Απόδραση κρατουμένων από νοσοκομείο – Κλείδωσαν τον φύλακα – VIDEO

Απόδραση κρατουμένων από νοσοκομείο – Κλείδωσαν τον φύλακα – VIDEO

Δύο κρατούμενοι που νοσηλεύονταν σε δωμάτιο νοσοκομείου, κατάφεραν να αποδράσουν ξεγελώντας τον φύλακα.

Συγκεκριμένα, οι δύο κρατούμενοι, νοσηλεύονταν σε κρατικό νοσοκομείο της Ινδίας, όταν σε κάποια στιγμή παραπονέθηκαν ότι δεν ήταν καλά και ζήτησαν νερό από τον φύλακα.

Ο φύλακας, άνοιξε την πόρτα για να τους δώσει ένα μπουκάλι νερό και οι δύο κρατούμενοι κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν κλειδώνοντας τον στο δωμάτιο και να αποδράσουν.

Το νοσοκομειακό προσωπικό είδε τους δύο άντρες και τους κυνήγησε, καταφέρνοντας να ακινητοποιήσει τον ένα από αυτούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.

BEST OF TOTHEMAONLINE