Απόδραση κρατουμένων από νοσοκομείο – Κλείδωσαν τον φύλακα – VIDEO

Απόδραση κρατουμένων από νοσοκομείο – Κλείδωσαν τον φύλακα – VIDEO

Δύο κρατούμενοι που νοσηλεύονταν σε δωμάτιο νοσοκομείου, κατάφεραν να αποδράσουν ξεγελώντας τον φύλακα.

Συγκεκριμένα, οι δύο κρατούμενοι, νοσηλεύονταν σε κρατικό νοσοκομείο της Ινδίας, όταν σε κάποια στιγμή παραπονέθηκαν ότι δεν ήταν καλά και ζήτησαν νερό από τον φύλακα.

Ο φύλακας, άνοιξε την πόρτα για να τους δώσει ένα μπουκάλι νερό και οι δύο κρατούμενοι κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν κλειδώνοντας τον στο δωμάτιο και να αποδράσουν.

Το νοσοκομειακό προσωπικό είδε τους δύο άντρες και τους κυνήγησε, καταφέρνοντας να ακινητοποιήσει τον ένα από αυτούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE